Cabinet veterinar Valu – din iubire pentru animale!

Pentru iubitorii de animalute si pentru cei care au animale au nevoie de numarul de telefon al unui cabinet veterinar competent pentru acele situatii in care vei avea nevoie de sfaturile si grija unui medic specialist. In plus, din cand in cand ar fi recomandat apelarea la un medic veterinar specialist pentru consult de rutina in care sa verifici starea animalutului tau. Animalutul tau merita tot ce este mai bun si de aceea trebuie sa apelezi la cabinet veterinar Valu. Cabinet veterinar Valu ofera servicii profesioniste pentru fiecare animalut in parte indiferent de afectiunile si problemele cu care se confrunta.

Image icon

Apeleaza la cabinet veterinar Valu oricand ai nevoie! Echipa firmei este aici sa te ajute, sa iti explice si sa te invete cum sa ingrijesti corespunzator fiecare animal in parte in functie de rasa si de alte caracteristici. Fiecare animalut este unic in felul lui si trebuie sa fie ingrijit cat mai corect si mai sanatos. Apeleaza la cabinet veterinar Valu oricand ai nevoie de consultatii si tratamente pentru companierul tau de viata.

Image icon

Din dragostea pentru animale s-a nascut acest cabinet veterinar urmarind oferirea unei vieti lungi si sanatoase alaturi de stapanii acestora. Acest cabinet urmareste crearea unui mediu confortabil si sigur atat pentru stapanii animalutelor, cat si pentru animalute pentru a deveni prieteni inca din primul moment si pentru a gasi un mediu sigur si confortabil pentru tine.

Image icon

In cadrul acestui cabinet vei gasi si un salon de cosmetica pentru caini si pisici pentru ca cel mic sa beneficieze de cele mai bune tratamente si sa il rasfeti asa cum merita. In plus, aici gasesti si o farmacie veterinara pentru a gasi produsele si tratamentele de care ai nevoie pentru a incepe cat mai repede tratamentul corespunzator. In farmacie vei gasi produse medicinale veterinare, hrana pentru animale, dar si accesorii si jucarii.

 Program de lucru:
Luni 10.00-18.00
Marti 10.00-18.00
Miercuri 10.00-18.00
Joi 10.00-18.00
Vineri 10.00-18.00
Sambata relatii la tel
Duminica Inchis

Apeleaza la cabinet veterinar Valu oricand ai nevoie!
Datele de contact ale cabinetului veterinar Valu
Adresa firmei: str. Dumitru Olariu, Constanta
Telefon: 0725.826.052

icon-location Adresa: str. Dumitru Olariu, Constanta
icon-phone Telefon: 0725.826.052
icon-mail vet.rebeca.neagu[@]gmail.com