Cabinet Veterinar Valu - Dr. Rebeca Neagu

Tratam toate rasele de caini si pisici, precum si alte specii de animale. 

Vino si tu in cabinetul unde animalutul tau se simte intotdeauna confortabil!

In acest moment, toate consultatiile se dasfasoara la cabinet, pe baza de prgramare.

  PROGRAMARI: 0725.826.052

Servicii Cosmetice

 • Tuns
 • Toaletaj (taiat unghii, vidat glande perianale, toaletaj urechi)
 • Spalat

Vrei sa-ti tunzi catelul si sa-l speli in cele mai bune conditii de igiena, serviciu oferit de catre specialisti in domeniu, mari iubitori ai animalelor? Cabinet veterinar Valu iti ofera serviciul de cosmetica canina si felina la preturi deosebite.

Consultatii Medicale Veterinare

Se scarpina, nu mananca, pare apatic, nu are digestia asa cum trebuie? Primul pas este o consultatie. ➡️ Consultatii de initiere ➡️ Consultatii de rutina ➡️ Consultatii de urgenta

Preturile sunt mai mult decat avantajoase. Totul se desfasoara intr-un cadru perfect igienizat.

Deparazitari si Vaccinari

 • Deparazitari interne
 • Deparazitari externe
 • Vaccinuri pentru caini si pisici

Oferim servicii eficiente si performante, sanatatea animalului tau de companie fiind pe primul loc. De asemenea, tot la noi animalul tau beneficiaza si de vaccinari veterinare care impiedica aparitia de boli infectioase si degenerarea acestora in cazuri mult mai grave.

Tratamente

Echipa cabinetului veterinar Valu ii ofera pe langa un diagnostic corect si tratamentul potrivit, astfel incat animalul tau sa se insanatoseasca cat mai rapid. Doar aici are parte de personal calificat si de aparatura moderna pentru un tratament veterinar adecvat. 🐱 🐶

Microcipare, inregistrare in RECS, pasaport European.

Ca detinator de animale de companie esti obligat sa recurgi la serviciul de microcipare. Aceasta metoda de identifcare pentru animalutul tau este valabila pe viata. Dupa microcipare, in cazul cainilor, urmeaza procedura RECS sau inregistrarea in Registrul de Evidenta a Cainilor cu Stapani. Cabinetul veterinar VeLu se ocupa de toate formalitatile necesare. Iar daca doresti sa calatoresti in strainatate cu animalul tau de companie vei avea nevoie si de Pasaport European pe care te vom ajuta tot noi sa-l obtii cat mai repede.

Consultatie Nutritionala

Nu stii cum sa-ti hranesti cat mai sanatos animalutul de companie? Cabinetul veterinar Valu se ocupa si de acest aspect cu maxim de profesionalism acordand fiecarui “pacient” in parte atentia cuvenita. Ia aminte la sfaturile specialistilor Valu si prietenul tau cel mai bun va trai multi ani fericiti si sanatosi.

Chirurgie

 • Generala
 • Estetica
 • Ginecologica (sterilizari, castrari)
 • Oncologica
 • Stomatologica

Serviciul de chirurgie veterinara iti este oferit la standarde inalte de calitate. Printre aceste servicii de chirurgie se numara chirurgia ginecologica sau sterilizarea atat pentru masculi, cat si pentru femele, dar si chirurgia estetica. Animalutul tau de companie se va afla pe maini bune!

Teste RAPIDE de Diagnostic

 • Pentru depistarea bolilor precum: parvoviroza, maladia Carre (jigodie), coronaviroza, giardioza, adenoviroza

Aparatele moderne si performante de diagnostic cu care este dotat cabinetul nostru veterinar permit testarea rapida a animalului, astfel incat putem depista inca din faza incipienta anumite boli pentru ca apoi sa le tratam corespunzator. Promptitudinea si seriozitatea ne caracterizeaza in fiecare situatie in parte, iar preturile practicate sunt de bun simt.

Internare si Spitalizare pentru Cazurile din Cabinet

 • Postoperator
 • Perioada de convalescenta

Pentru ingrijiri medicale adecvate sau pentru monitorizare cat mai atenta, Cabinet Veterinar Velu iti ofera si posibilitatea de a-ti interna si spitaliza animalul de companie pe care il avem in evidenta. Conditiile de spitalizare sunt excelente, iar animalul tau se va recupera rapid.

Deplasare la Domiciliu

 • Tratament la domiciliu

In cazul in care ai un animal bolnav pe care nu-l poti aduce la cabinetul nostru, echipa de profesionisti Valu se deplaseaza la domiciliul “bolnavului” si va lua toate masurile, astfel incat acesta sa-si recapete starea de sanatate cat mai repede.

icon-location Adresa: str. Dumitru Olariu, Constanta
icon-phone Telefon: 0725.826.052
icon-mail vet.rebeca.neagu[@]gmail.com